Pogledajte listu Pića

Kokteli

U bašti restorana, dok uživate u pogledu na more, sve što vam treba je savršeno spremljen Mohito ili Cuba Libre ili...sami odaberite.

 

Slika

Vina

U našem restoranu, možete probati probrana domaća i strana vina vrhunskog kvaliteta i ukusa. Vinska karta broji više od četrdeset različitih vrsta bijelog, crnog, roze i pjenušavih vina. Pića koja će vas obrok upotpuniti savršenstvom.

Slika

Piva

 

 

Za ljubitelje piva, nudimo širok izbor flaširanih i točenih domaćih i stranih piva. Za sve pivopije, piva po njihovom ukusu i mjeri.

Slika

Kratka pića & aperitivi

Od poznate “rakije” spremljene od različitih vrsta voća, do različitih vrsta brendija, konjaka, viskija i aperitiva, koji će Vam otvoriti apetit i spremiti Vas za gastronomski raj naše kuhinje.

Slika

Bezalkoholna pića

Nudimo gazirane i negazirane flaširane i cijeđene sokove, energertska pića, običnu i mineralnau vodu, kao i različite vrste hladnih čajeva.

Slika

Topli napici

Različite vrste kafi: domaća, espresso, Nes, dojč, sa ili bez mlijeka, ice ili irish, naši baristi će Vaš jutranji ili popodnevni ritual pretvoriti u bajkovito iskustvo.

Slika