Dobrodošli u restoran “Lim”

Restoran "Lim" se nalazi u Budvi, na Slovenskoj plaži, sa baštom na samoj obali sa pogledom na more. Kontinentalni stil, visok kvalitet usluge, izvrsna kuhinja su garant naše 20 godina duge tradicije. 

Restoran Lim je počeo sa radom davne 1994. godine. Naš restoran dobio je ime po predivnoj rijeci sa sjevera Crne Gore, sa ciljem da se održi porodična tradicija i istakne važnost korijena i porodične istorije. Restoran je smješten na jednoj od najljepših plaža na Jadranskom moru, Slovenskoj plaži, u gradu Budvi, koji je centar elitnog crnogorskog turizma. U skladu sa pozicijom i osvježajućim pogledom na obalu i more, ambijent restorana stilski je sagrađen i prilagođen da može zadovoljiti želje i potrebe svih namjernih i slučajnih prolaznika.

Dvadeset godina kontinuirane tradicije podrazumjeva očuvanje kvaliteta hrane, pića i prvoklasne usluge osoblja našeg restorana.

Restoran Lim je i dobitnik priznanja za kvalitet za 2015. godinu od strane Tripadvisora, a po preporukama rangiramo se među najboljim restoranima na crnogorskoj obali.

Tradicija, kvalitet i sjajan timski rad, učiniće Vaš boravak u našem restoranu nezaboravnim iskustvom.

Povratak nazad